Påskesnapsen  Etiketdesign: Hans-Ole Kaae

Laugets Påskesnaps er kreeret af Brygmester Freddy Pedersen fra lauget.
Snapsen har en varm og fyldig smag fra især stjerneanis og lakridsrod.
Smagen rundes smukt af med et let strejf af appelsin.
Farven er lys gylden - en god påskefarve!
Serverer du en god sild til din Påskefrokost, vil snapsen her klæde en sildemad godt.
Påskesnapsen er ikke stærk eller kraftig; men vil tiltale de fleste.

Utallige års erfaring har vist os, at mange kvinder synes godt om en dram,
der er baseret på anis/lakrids.
Ingredienser: Lakridsrod, muskatnød, pomeransskal, rosiner, stjerneanis

Trækketid: 5 døgn

Bemærk: Den skæmmende Copyright-tekst findes naturligvis ikke på den medleverede etiket!

Type 3: Kryddersnaps. Primært lavet på oversøiske produkter, fx. kanel og ingefær.
Er typisk lidt mere krydret og fyldig i smagen.