MÅRSLET BJESK Etiketdesign:
Kunstner Kaj Christensen, Mårslet
Laugets første produkt - fra 1984 - og stadig en meget solgt krydderblanding.
En rigtig god all-round bjesk, som falder i de flestes smag. Flot farve! Nu med
nydesignet etiket.
Ingredienser: Hæg, isop, kvanfrø, malurt, nellike, pomeransnød,
pomeransskal, pors, rejnfan, salvie, stjerneanis, tormentilrod.
Trækketid: 3 - 4 døgn
Bemærk: Den skæmmende Copyright-tekst findes naturligvis ikke på den medleverede etiket!
Type 4: En blanding af type 1 og type 3.
Type 1: Urtesnaps. Primært lavet på
et mix af urter, høstet i Danmark, fx. pors og lyng.
Er ofte mild og rund i smagen.
Type 3: Kryddersnaps. Primært lavet på oversøiske produkter, fx. kanel og
ingefær.
Er typisk lidt mere krydret og fyldig i smagen.