MÅRSLET BJESK  Etiketdesign: Kunstner Kaj Christensen, Mårslet
Laugets første produkt - fra 1984 - og stadig en meget solgt krydderblanding.
En rigtig god all-round bjesk, som falder i de flestes smag. Flot farve! Nu med nydesignet etiket.
Ingredienser: Hæg, isop, kvanfrø, malurt, nellike, pomeransnød,
pomeransskal, pors, rejnfan, salvie, stjerneanis, tormentilrod.

Trækketid: 3 - 4 døgn

Bemærk: Den skæmmende Copyright-tekst findes naturligvis ikke på den medleverede etiket!


Type 4: En blanding af type 1 og type 3.

Type 1: Urtesnaps. Primært lavet på et mix af urter, høstet i Danmark, fx. pors og lyng.
Er ofte mild og rund i smagen.

Type 3: Kryddersnaps. Primært lavet på oversøiske produkter, fx. kanel og ingefær.
Er typisk lidt mere krydret og fyldig i smagen.