JULEDRAMMEN 2016  Etiketdesign: Niels Milan Pedersen

Lauget producerer hvert år en helt ny juledram,
udvalgt ved blindsmagning af laugsmedlemmernes forslag.


Juledrammen anno 2016 følger i de tidligere års gode smagstradition.
Her smages stjerneanis og nellike; men der er også fine toner af pors, slåen og klitrose.
Den traditionelle, lette sødme opnås med kandis og rosiner
.

Holder man af en god juledram til julefrokosten, eller vil man bruge den som en kalendergave i december,
er vi sikre på at også Juledrammen 2016 vil falde i de flestes smag.

Ingredienser: Stjerneanis, kandis, klitrosehyben, rosiner, slåen, sandeltræ, nelliker og pors.

Trækketid: 4 døgn.

Bemærk: Den skæmmende Copyright-tekst findes naturligvis ikke på den medleverede etiket!

Og bor man ikke omkring Aarhus, undrer man sig måske over at nissen fejrer jul og skåler på togskinnerne!
Baggrunden er, at lokalbanen mellem Odder og Grenå via Aarhus - banen har også en station i Mårslet - 
er lukket helt ned til langt ind i 2017 pga. elektrificering.


Type 3: Kryddersnaps. Primært lavet på oversøiske krydderier.
Er typisk lidt mere krydret og fyldig i smagen.