frihedens dram 2018  Etiketdesign: Tivoli Friheden & Hans-Ole Kaae

I 2018 har Tivoli Friheden for tredje gang åbnet portene til deres fantastiske julemarked.

Hele haven stråler i lyset af de mange, mange pærer og alle sejl er sat
for at skabe den helt rette stemning for børn og voksne.

Mårslet Brændevinslaug har været med i 'Bodebyen' fra starten af - og 3 års jubilæet
synes vi skal fejres med en særlig dram til lejligheden.

 

frihedens dram er fint krydret med en fornemmelse af basilikum og mynte,
men også pors, klitrose og lyngblomst giver smag til denne dram.
Den rundes smukt af med lidt kandis, stjerneanis og appelsinskal - på blideste måde. 

Ingredienser: Basilikum, kandis, klitrosehyben, lyngblomst, pebermynteblade, pors, salvie, tormentilrod, stjerneanis, appelsinskal

Trækketid: 4 døgn.

Bemærk: Den skæmmende Copyright-tekst findes naturligvis ikke på den medleverede etiket!


Type 4: En blanding af type 1 og type 3.

Type 1: Urtesnaps. Primært lavet på et mix af urter, høstet i Danmark, fx. pors og lyng.
Er ofte mild og rund i smagen.

Type 3: Kryddersnaps. Primært lavet på oversøiske produkter, fx. kanel og ingefær.
Er typisk lidt mere krydret og fyldig i smagen.